AcasaAcasa  InregistrareInregistrare  ConectareConectare  

- Inregistrare - Regulament


Conditii de utilizare a forumului

Moderatorii acestui forum se angajeaza sa stearga sau sa editeze toate mesajele cu caracter reprehensibil, cat mai repede posibil. Totusi, este imposibil sa treaca in revista toate mesajele. Recunoasteti deci ca toate mesajele postate pe acest forum exprima punctul de vedere si parerea autorilor respectivi si nu cele ale moderatorilor sau webmasterilor (cu exceptia mesajelor scrise de catre ei) si in consecinta nu pot fi facuti responsabili.

Acest forum utilizeaza cookies pentru a stoca informatii pe calculatorul dvs. Aceste cookies nu vor contine nici o informatie personala, ele servesc doar la ameliorarea conditiilor pentru utilizatori. Doar adresa de email este utilizata pentru a confirma detaliile inscrierii dvs. si parola (si cu scopul de va trimite parola in caz ca o uitati).

- mesajele agresive sau defaimatoare, insultele si criticile personale, grosolaniile si vulgaritatile si in general toate mesajele care incalca legile in vigoare, sunt interzise.
- mesajele ce incita la – sau evoca – practici ilegale sunt interzise ;
- daca difuzati informatii ce provin dintr-un alt website
, verificati inainte daca site-ul respectiv nu interzice acest lucru. Mentionati adresa site-ului respectiv din respect pentru munca administratorilor !
- va multumim ca postati mesaje o singura data. Repetarile sunt dezagreabile si inutile!
- va multumim ca sunteti atenti la gramatica si ortografie. Recomandam sa nu folositi stilul SMS!

Orice mesaj ce incalca dispozitiile de mai sus va fi editat sau sters fara preaviz sau justificare suplimentara atunci cand moderatorii sunt disponibili. Abuzurile vor avea ca si consecinta rezilierea inscrierii. Internetul nu este nici un spatiu anonim, nici un spatiu de ilegalitate! Ne rezervam dreptul de a informa pe furnizorul dvs. de acces internet si/sau autoritatile judiciare, in cazul in care sesizam un comportament rau intentionat. Adresa IP a oricarui utilizator este inregistrata cu scopul de a va ajuta sa respectati aceste conditii

Selectind Accept:
- recunoasteti ca ati citit in integralitate prezentul regulament;
- va angajati sa respectati fara rezerve prezentul regulament;
- acordati moderatorilor din acest forum dreptul de a sterge, muta sau edita orice subiect de discutie si in orice moment.

Postati un singur topic la o singura categorie, chiar daca se potriveste la mai multe.- NU va inregistrati cu nick-uri ce contin injurii, nume calomnioase- Postati strict la subiectul topicului- NU aduceti jigniri membrilor forumului (sub nici o forma)- NU postati inutil replici de 1-2 cuvinte de genul "Cool", "lol", ""...etc.- Postati doar in limba romana (mai putin sectiunea de Joburi Oferte)- NU postati informatii false, vulgare, defaimatoare, rasiste, cu orientare sexuala sau orice alte date considerate ilegale .- Cautati cu atentie (folosind functia Search) inainte de a deschide un subiect nou- NU postati informatii ce ar putea incalca legile copyright-ului.- NU abuzati de smilie-uri. (iconitele animate)- NU postati RECLAME (reclama - postarea de link-uri ce NU sunt utile si ontopic, postarea de denumiri de firme ce NU au nici o legatura cu subiectul thread-ului, trimiteri repetate catre o anumita pagina/firma...etc)- NU abuzati de majuscule- Userul ISI ASUMA RESPOSABILITATEA pentru mesajele scrise.- Cand creati un SUBIECT NOU (NEW TOPIC) incercati sa alegeti un subiect SCURT si cat mai CLAR.- RESPECTATI regulamentul forumului. Nerespectarea regulamentului poate duce la BAN PERMANENT.- RESPECTATI deciziile moderatorilor si DACA doriti sa semnalati un abuz adresati-va DOAR pe E-mail la contact@e-iasi.com- NU comentati pe forum deciziile moderatorilor- Necunoasterea regulamentului forumului nu va absolva de incalcarea regulilor!!!